Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa A: Bordeaux rupe tot. Juve şi Bayern îşi dispută locul doi în meciul decisiv de la Torino (VIDEO)

Grupa A: Bordeaux rupe tot. Juve şi Bayern îşi dispută locul doi în meciul decisiv de la Torino (VIDEO)

Grupa A: Bordeaux rupe tot. Juve şi Bayern îşi dispută locul doi în meciul decisiv de la Torino (VIDEO)
25 Noi 2009   •   23:37

Girondins de Bordeaux a demonstrat încă o dată că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Deşi au început Liga Campionilor cu a treia şansă în grupa A, francezii au reuşit să obţină şase puncte în disputele cu Bayern Munchen şi patru în disputele cu Juventus Torino. Ultimele puncte au fost obţinute miercuri seară, când Bordeaux a învins cu 2-0 gruparea italiană şi şi-a asigurat primul loc în grupă.

Fernando a deschis scorul, în minutul 54, după o perioadă de dominare a francezilor. Reuşita gazdelor i-a determinat pe cei de la Juventus să iasă la joc, iar Diego şi Felipe Melo au pus în pericol poarta lui Carrasso, fără succes însă. În minutul 89, Bordeaux a stabilit scorul final, tot în urma unei faze fixe, marcator fiind Chamakh.


În urma acestui rezultat, Juventus rămâne pe locul doi în grupa A cu un avans minim în faţa celor de la Bayern Munchen, cu care se vor duela în ultima etapă pentru prezenţa în optimile Ligii Campionilor.

Vezi golurile partidei aici

Bayern Munchen s-a apropiat la un singur punct de Juventus, reuşind să învingă Maccabi Haifa, pe teren propriu, cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ivica Olic în minutul 62. În cazul în care nu vor reuşi să câştige la Torino, bavarezii vor trebui să se mulţumească cu prezenţa în Europa League.


Clasament:
1. Bordeaux - 13p
2. Juventus - 8p
3. Bayern - 7p
4. Maccabi Haifa - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close