Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa A. Racing ratează calificarea la mustaţă, după 3-1 cu Manchester City

Grupa A. Racing ratează calificarea la mustaţă, după 3-1 cu Manchester City

Grupa A. Racing ratează calificarea la mustaţă, după 3-1 cu Manchester City
19 Dec 2008   •   00:13

Manchester City a înregistrat prima înfrângere în Grupa A a Cupei UEFA, 1-3 pe terenul lui Racing Santander, însă elevii lui Mark Hughes au reuşit să rămână pe primul loc în clasament. Formaţia britanică era deja calificată în 16-imi şi Hughes a făcut şapte schimbări faţă de ultimul meci din campionat, fapt ce le-a permis spaniolilor să obţină o victorie foarte importantă.
Gazdele au deschis scorul prin Jonathan Pereira în minutul 18, când portarul lui City, Kasper Schmeichel, nu a reuşit să îndepărteze o centrare a lui Oscar Serrano. Santander şi-a mărit avantajul după o jumătate de oră de joc, prin Oscar Serrano, iar Juan Vlaera a dus scorul la 3-0 în minutul 55. Felipe Caicedo a înscris un gol de consolare pentru City, pe final de meci, dar în ciuda victoriei Santander a ratat calificarea în primăvara europeană.
Adversara directă a spaniolilor pentru locul trei în grupa A, Paris Saint Germain, a obţinut o victorie chiar mai categorică în meciul de pe teren propriu cu Twente, scor 4-0. Luyindula a deschis şi a închis tabela de marcaj, în timp ce Sessegnon şi Kezman şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.
Clasament
1. Manchester City - 7 puncte
2. Twente - 6p
3. PSG - 5p
4. Racing - 5p
5. Schalke - 4p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Cupa UEFA
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close