Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa A. Twente însoţeşte City în 16-imi. Schalke, la mâna rezultatelor

Grupa A. Twente însoţeşte City în 16-imi. Schalke, la mâna rezultatelor

Grupa A. Twente însoţeşte City în 16-imi. Schalke, la mâna rezultatelor
04 Dec 2008   •   02:32

Paris Saint-Germain s-a ales doar cu un punct după recitalul de ocazii de la Manchester, unde City a avut noroc să scape doar cu un rezultat de egalitate, 0-0, în ultimul meci de pe teren propriu din grupa A.
Cu City deja calificată în 16-imile Cupei UEFA, PSG a terminat meciul atacând în valuri şi căutând golul victoriei, care ar fi plasat-o într-o poziţie de unde o victorie pe teren propriu cu Twente i-ar fi adus calificarea. Totuşi, mingea a refuzat să îi ajute pe francezi, care au nevoie acum ca oaspeţii din etapa a patra să le facă un favor în ultima etapă, la Real Racing Club, pentru a merge mai departe.
În cealaltă partidă, Rob Wielaert şi Kenneth Perez au înscris pentru FC Twente, care s-a calificat în primăvara europeană după o victorie în faţa celor de la Schalke. Un gol rapid al lui Wielaert şi reuşita lui Perez din minutul zece al reprizei secunde au pus formaţia olandeză într-o poziţie puternică.
Gerald Asamoah a redus din handicap, însă Schalke nu a putut găsi golul egalării şi are nevoie acum ca în ultima etapă niciuna dintre formaţiile Racing şi PSG să nu câştige în meciurile care le dispută pe teren propriu cu Manchester City, respeciv Twente.
Clasamentul grupei A
1. Manchester City ? 7 puncte
2. Twente ? 6 puncte
3. Schalke ? 4 puncte
4. Racing Club ? 2 puncte
5. PSG ? 2 puncte
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close