Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa B: Galatasaray îşi revine, Metalist surprinde. Ambele merg în 16-imi

Grupa B: Galatasaray îşi revine, Metalist surprinde. Ambele merg în 16-imi

Grupa B: Galatasaray îşi revine, Metalist surprinde. Ambele merg în 16-imi
04 Dec 2008   •   01:53

Galatasaray Istanbul, fosta adversară a Stelei în preliminariile Ligii Campionilor, şi Metalist Kharkiv şi-au asigurat calificarea din grupa B a Cupei UEFA, după ce au obţinut victorii cu 1-0 la Hertha Berlin, respectiv cu Olympiakos.
Turcii de la Galatasaray îşi jucau ultima şansă la Berlin, fiind în pericol de a nu se califica în cazul unui eşec. Dar au reuşit să obţină a treia victorie în patru partide, învingând la limită Hertha prin golul înscris în minutul 69 de atacantul Milan Baros, după un penalty.
După egal cu Hertha şi victorie la Istanbul, Metalist a continuat să surprindă în Cupa UEFA şi ucrainenii şi-au asigurat calificarea cu o victorie, pe teren propriu, în faţa grecilor de la Olympiakos. După un meci strâns, Metalist a obţinut toate cele trei puncte cu puţin înainte de fluierul final, când Edmar a înscris.
Olympiakos, Hertha şi Benfica Lisabona se vor bate astfel în ultima etapă pentru ultimul loc care asigură prezenţa în 16-imile competiţiei, portughezii având însă şanse infime. Olympiakos şi Hertha se înfruntă în meci direct, pe tărâm elen, în timp ce Benfica are nevoie de o victorie la un scor fabulos pentru a spera la calificare, doar în cazul în care celelalte două echipe fac egal.
Clasamentul grupei B
1. Galatasaray ? 9 puncte
2. Metalist ? 7p
3. Olympiakos ? 3p, golaveraj +2
4. Hertha ? 2p, -1
5. Benfica ? 1p, -6
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close