Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa B. Manchester învinge greu ŢSKA şi ajunge la 14 meciuri fără înfrângere în deplasare (VIDEO)

Grupa B. Manchester învinge greu ŢSKA şi ajunge la 14 meciuri fără înfrângere în deplasare (VIDEO)

Grupa B. Manchester învinge greu ŢSKA şi ajunge la 14 meciuri fără înfrângere în deplasare (VIDEO)
21 Oct 2009   •   23:41

Antonio Valencia a adus într-un târziu toate cele trei puncte ale partidei cu ŢSKA Moscova pentru Manchester United, care s-a impus cu 1-0. Pe un teren artificial în capitala Rusiei, United a fost pusă la grea încercare pentru a-şi păstra procentajul de 100% în dreptul victoriilor în acest sezon al Ligii Campionilor.

Managerul Alex Ferguson, probabil cu gândul la derby-ul de pe Anfield, a făcut cinci schimbări în echipa care a câştigat în ultimul meci cu Bolton, dar echipa sa tot a reuşit să obţină a treia victorie în tot atâtea partide din grupa B, pe un stadion unde anul trecut învingea Chelsea în finala ediţiei 2007/2008.

După o primă repriză cu puţine ocazii, Manchester United a apăsat pedala de acceleraţie şi a fost oprită cu greu din drumul spre gol de către Igor Akinfeev, în special la lovitura de cap a lui Nani. Salvarea a venit totuşi de la Valencia, care şutat din vole o minge prelungită de Dimitar Berbatov. Victoria adusă de ecuadorian înseamnă şi că Manchester United a egalat recordul european al lui Ajax de 14 meciuri în deplasare fără înfrângere.

Vedeţi golurile partidei aici

Wolfsburg - Beşiktaş 0-0
În cealaltă partidă a serii, Beşiktaş a obţinut primul punct al acestei campanii, scoţând o remiză albă pe terenul nemţilor de la Wfl Wolfsburg. Din minutul 75, gazdele au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Grafite, şi superioritatea în joc de până atunci a nemţilor a fost anulată.

Clasament:
1. Manchester - 9p
2. Wolfsburg - 4p
3. ŢSKA Moscova - 3p
4. Beşiktaş - 1p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Liga Campionilor
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close