Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa B. ŢSKA Moscova învinge Wolfsburg, dar are nevoie de o minune în ultima etapă (VIDEO)

Grupa B. ŢSKA Moscova învinge Wolfsburg, dar are nevoie de o minune în ultima etapă (VIDEO)

Grupa B. ŢSKA Moscova învinge Wolfsburg, dar are nevoie de o minune în ultima etapă (VIDEO)
25 Noi 2009   •   23:46

ŢSKA Moscova a învins, miercuri, pe teren propriu, în etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor, gruparea germană Vfl Wolfsburg cu scorul de 2-1, după ce nemţii au condus la pauză cu 1-0. În urma acestui rezultat, gruparea din Rusia a egalat Wolfsburg în clasamentul grupei B, însă ocupă poziţia a treia, nemţii păstrând avantajul meciurilor directe, după 3-1 în partida tur.

Dzeko a deschis scorul pentru Wolfsburg, în minutul 19, însă ruşii au întors rezultatul în repriza secundă, graţie reuşitelor lui Necid (58) şi Krasic (66).

ŢSKA Moscova are acum nevoie de o minune în ultima etapă pentru a ajunge în optimile Ligii Campionilor. ŢSKA Moscova trebuie să obţină un rezultat mai bun la Istanbul, cu Beşiktaş, decât Wolfsburg va reuşi să obţină, pe teren propriu, cu Manchester United.

Vezi golurile partidei aici

Manchester United - Besiktas Istanbul 0-1
Totodată, însă, ŢSKA Moscova trebuie să evite o înfrângere pe terenul turcilor, care după bomba aruncată la Manchester au reintrat în cărţile calificării pentru Europa League. Beşiktaş a învins pe Old Trafford cu 1-0, graţie golului marcat de Tello în minutul 20, iar cu un succes în faţa lui ŢSKA Moscova ar putea surclasa formaţia rusă. Singura problemă a turcilor o reprezintă înfrângerea din meciul tur de la Moscova, scor 1-2. Astfel, dacă ŢSKA înscrie la Istanbul, victoria turcilor trebuie să fie la mai mult de două goluri.

Vezi golul partidei aici

Clasamentul grupei B:
1. Manchester United - 10p
2. Vfl Wolfsburg - 7p
3. ŢSKA Moscova - 7p
4. Beşiktaş - 4p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Manchester United
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close