Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C. AC Milan, învinsă acasă de FC Zurich. Cristiano Ronaldo continuă show-ul pentru Real (VIDEO)

Grupa C. AC Milan, învinsă acasă de FC Zurich. Cristiano Ronaldo continuă show-ul pentru Real (VIDEO)

Grupa C. AC Milan, învinsă acasă de FC Zurich. Cristiano Ronaldo continuă show-ul pentru Real (VIDEO)
01 Oct 2009   •   00:28

Dacă în sezonul trecut CFR Cluj dădea lovitura pe Olimpico din Roma, în acest sezon al Ligii Campionilor a venit rândul unei alte formaţii italiene să fie umilită pe teren propriu de o outsideră. FC Zurich a câştigat cu 1-0 pe San Siro şi a confirmat forma slabă a celor de la AC Milan din campionat şi în Europa.

Pirueta lui Hannu Tihinen a dus Zurich în avantaj încă din minutul 10, dar rossonerii nu au fost în stare să întoarcă rezultatul. Deşi au avut câteva ocazii bune, cei de la AC Milan s-au văzut învinşi în final de elveţieni.

Vedeţi golurile partidei

Real Madrid - Marseille 3-0
De acest rezultat a profitat Real Madrid, care cu trei goluri fulger la jumătatea reprizei secunde a rezolvat partida cu Olympique Marseille, din cealaltă întâlnire a grupei C.

Real nu a reuşit să spargă apărarea francezilor în prima repriză, dar Cristiano Ronaldo a fructificat pasa lui Pepe în minutul 58 şi a deschis drumul spre o nouă victorie a madrilenilor în competiţiile din acest sezon.

Kaka a înscris apoi din penalty pentru 2-0, după ce Souleymane Diawara a fost eliminat pentru un fault dur la Ronaldo, iar portughezul a adăugat un al treilea gol la doar şase minute după ce îl reuşise pe primul.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid AC Milan Liga Campionilor
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close