Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C. AC Milan se strecoară în optimile Ligii Campionilor, deşi a remizat la Zurich

Grupa C. AC Milan se strecoară în optimile Ligii Campionilor, deşi a remizat la Zurich

Grupa C. AC Milan se strecoară în optimile Ligii Campionilor, deşi a remizat la Zurich
08 Dec 2009   •   23:44

Olympique Marseille avea nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri în ultima etapă a grupei C, fără să încaseze, pentru a fi sigură de calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă în faţa unui adversar precum Real Madrid acest obiectiv era din start sortit eşecului.

În apărarea francezilor a venit totuşi FC Zurich, care a remizat cu AC Milan, scor 1-1, în cealaltă partidă a grupei. Italienii au fost însă cei care şi-au adjudecat locul doi în grupă, după ce Olympique Marseille a pierdut meciul de pe teren propriu cu Real Madrid, scor 1-3.

Lucho Gonzalez a fost înger şi demon la Marseille. După ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru spanioli în minutul 5, Gonzalez a egalat şase minute mai târziu, însă a ratat un penalty care ar fi relansat meciul pe finalul partidei, după ce madrilenii preluaseră iar conducerea. Albiol a înscris pentru 2-1 după o oră de joc, iar nouă minute mai târziu Gonzalez a ratat penalty-ul produs de Casillas. Cristiano Ronaldo a răsucit cuţitul în rana francezilor în minutul 80, când a stabilit scorul final al partidei: 3-1.
În cealaltă partidă, Zurich a deschis scorul în minutul 29 prin Gajic, iar Ronaldinho a egalat din penalty, în minutul 65, după ce Rochat l-a faultat în careu pe Borriello şi a fost eliminat.

Clasament
1. Real Madrid - 13p
2. AC Milan - 9p
3. Marseille - 7p
4. Zurich - 4p

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close