Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C: Boloni şi Standard Liege joacă în primăvara Cupei UEFA (VIDEO)

Grupa C: Boloni şi Standard Liege joacă în primăvara Cupei UEFA (VIDEO)

Grupa C: Boloni şi Standard Liege joacă în primăvara Cupei UEFA (VIDEO)
04 Dec 2008   •   01:25

Standard Liege şi-a asigurat calificarea în fazele superioare al Cupei UEFA, după ce a învins categoric, scor 3-0, formaţia italiană Sampdoria. Belgienii lui Loţi Boloni au reuşit trei victorii în tot atâtea partide în grupa C, administrând o primă victorie formaţiei din Serie A, a cărei calificare este acum în dubiu.
Igor de Camargo a deschis scorul în minutul 23 şi Oguchi Onyewu a dublat avantajul 12 minute mai târziu. Milan Jovanovic a înscris apoi cu două minute înainte de pauză golul ce avea să stabilească scorul final.

La Sevilla, formaţia andaluză a trecut şi ea tot cu 3-0 de Partizan Belgrad şi a urcat pe locul doi în clasamentul grupei C, în timp ce sârbii au fost eliminaţi cu 0 puncte după patru etape. Scorul a fost deschis în minutul 32 de Luis Fabiano, din penalty, după ce Jesus Navas a fost faultat de Ivan Stevanovic. Dirnei Renato a dus scorul la 2-0 în primul minut al reprizei secunde, înainte ca Fabiano să reuşească ?dubla? în minutul 73.
Trei echipe se bat acum pentru ultimele două locuri care duc în primăvara europeană, Sevilla având cu două puncte în plus faţă de Sampdoria şi Stuttgart, care au câte patru puncte fiecare. Sampdoria primeşte vizita celor de la Sevilla, care au nevoie doar de un egal, în timp ce Stuttgart joacă pe teren propriu cu Standard Liege, pe 18 decembrie, şi speră să profite de relaxarea oaspeţilor deja calificaţi.
Clasamentul grupei C
1. Standard Liege ? 9 puncte
2. Sevilla ? 6 puncte
3. Stuttgart ? 4 puncte
4. Sampdoria ? 4 puncte
5. Partizan ? 0 puncte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Standard Liege Ladislau Boloni FC Sevilla
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close