Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C: Marica şi Boloni, la primele victorii în Cupa UEFA

Grupa C: Marica şi Boloni, la primele victorii în Cupa UEFA

Grupa C: Marica şi Boloni, la primele victorii în Cupa UEFA
07 Noi 2008   •   00:02

Vfb Stuttgart, cu internaţionalul român Ciprian Marica printre titulari, a reuşit să câştige partida cu Partizan Belgrad, prin două goluri marcate pe finalul meciului din Grupa C. Colegul de atac al lui Marica, Mario Gomez, a fost eroul gazdelor, cu două goluri la foc-rapid în ultimele 13 minute.
După o primă repriză încleştată, internaţionalul german Gomez a spart gheaţa în minutul 77, cu un şut cu stângul de la marginea careului. A doua sa reuşită a venit trei minute mai târziu, când s-a aflat la capătul unei pase perfecte a lui Martin Lanig. Victoria, scor 2-0, a adus primele puncte pentru Stuttgart în grupa C şi a păstrat formaţia germană în cărţi pentru calificarea în următoarea rundă.
De altfel, lupta în grupa C este una foarte strânsă, patru echipe având câte trei puncte după primele două etape, în timp ce Partizan Belgrad rămâne lanterna roşie cu 0 puncte. Şi Standard Liege a obţinut primele puncte joi. Formaţia condusă de Ladislau Boloni a învins cu 1-0 specialista Cupei Uefa, FC Sevilla, singurul gol al partidei fiind marcat de Mbokani în minutul 38.
Clasament
1. Sampdoria - 3p
2. Sevilla ? 3p
3. Standard ? 3p
4. Stuttgart ? 3p
5. Partizan ? 0p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica Ladislau Boloni Cupa UEFA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close