Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa C. Milan, Real Madrid şi Marseille se bat până în ultima etapă pentru optimile Ligii Campionilor (VIDEO)

Grupa C. Milan, Real Madrid şi Marseille se bat până în ultima etapă pentru optimile Ligii Campionilor (VIDEO)

Grupa C. Milan, Real Madrid şi Marseille se bat până în ultima etapă pentru optimile Ligii Campionilor (VIDEO)
26 Noi 2009   •   00:02


AC Milan a ratat o ocazie importantă de a clarifica lucrurile în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a remizat, scor 1-1, cu Olympique Marseille. Rezultatul de egalitate semnifică faptul că lupta pentru optimile Ligii Campionilor se va tranşa în ultima etapă, trei echipe având şanse, mai mici sau mai mari, să se claseze pe unul dintre primele două locuri.

AC Milan a deschis scorul prin Borriello, în minutul 10, iar francezii au egalat şase minute mai târziu prin Lucho Gonzalez.

Vezi golurile partidei aici

În celălalt meci al grupei C, Real Madrid a învins, acasă, cu 1-0 FC Zurich. Unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Higuain, în minutul 21. În urma acestei înfrângeri, FC Zurich a ratat orice şansă de a mai prinde primăvara europeană.

Vezi golul partidei aici

În ultima etapă, Real Madrid se deplasează la Marseille, unde are nevoie de un punct sau să nu piardă la mai mult de trei goluri diferenţă, cu condiţia să marcheze, în timp ce Milan joacă la Zurich unde are nevoie de o victorie pentru a nu depinde de rezultatul celeilalte partide.

Clasament:
1. Real Madrid - 10p
2. AC Milan - 8p
3. Marseille - 7p
4. Zurich - 3p

Antena3.ro

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close