Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa D a preliminariilor CM 2014. Olanda obţine doar o remiză în Estonia, Turcia s-a distrat cu Andorra

Grupa D a preliminariilor CM 2014. Olanda obţine doar o remiză în Estonia, Turcia s-a distrat cu Andorra

Grupa D a preliminariilor CM 2014. Olanda obţine doar o remiză în Estonia, Turcia s-a distrat cu Andorra
de M.T.    |    06 Sep 2013   •   23:30

Estonia a produs una dintre surprizele serii în preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2014, reuşind să obţină un rezultat de egalitate pe teren propriu în faţa Olandei, scor 2-2.

Naţionala pregătită de Louis Van Gaal este lider detaşat în grupa D, în care România a urcat pe locul 2 după victoria cu Ungaria, şi, până la acest meci, avea punctaj maxim, acestea fiind primele puncte pierdute de batavi.

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple la Tallinn. Arjen Robben a deschis scorul în minutul 2 şi toată lumea aştepta a şaptea victorie consecutivă a olandezilor în aceste calificări.

Cel care a împiedicat acest lucru a fost Konstantin Vassiljev, mijlocaşul ofensiv al gazdelor făcând meciul carierei şi înscriind de două ori, în minutele 18 şi 57.

Totuşi, oaspeţii au evitat un eşec ruşinos în al patrulea minut de prelungire, atunci când Robin Van Persie a transformat un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a egalat.

În cel de-al treilea meci din grupa D, la Kayseri, Fatih Terim şi-a început cu dreptul al treilea mandat de selecţioner, Turcia câştigând categoric, scor 5-0, în faţa Andorrei.

Umut Bulut a fost vedeta partidei, reuşind un hattrick, ceilalţi marcatori pentru viitoarea adversară a naţionalei României fiind Burak Yilmaz şi Arda Turan.

Rezultate grupa D: România - Ungaria 3-0, Turcia - Andorra 5-0, Estonia - Olanda 2-2

Clasament grupa D:
1.Olanda 19p, 2.România 13p, 3.Turcia 12p, 4.Ungaria 11p, 5.Estonia 7p, 6.Andorra 0p.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close