Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa D. Chelsea a făcut instrucţie cu Atletico Madrid, Apoel la un pas de surpriză la Porto (VIDEO)

Grupa D. Chelsea a făcut instrucţie cu Atletico Madrid, Apoel la un pas de surpriză la Porto (VIDEO)

Grupa D. Chelsea a făcut instrucţie cu Atletico Madrid, Apoel la un pas de surpriză la Porto (VIDEO)
21 Oct 2009   •   23:42

După două victorii obţinute cu greu în faţa lui Porto şi Apoel Nicosia, ambele cu scorul de 1-0, Chelsea şi-a răsplătit fanii de pe Stamford Bridge şi cu un spectacol de calitate. Victimă a căzut Atletico Madrid, care a fost surcalasată cu 4-0 şi rămâne înţepenită pe ultima poziţie a clasamentului în grupa D.

Eroul lui Chelsea a fost miercuri seară Salomon Kalou, care a deschis însă scorul abia cu patru minute înainte de pauză şi după ce o reuşită i-a fost anulată pe motiv de ofsaid. Frank Lampard l-a lansat pe Ashley Cole în flancul stâng, iar centrarea pe jos a fundaşului a fost reluată în forţă de Kalou.

În minutul 52, Kalou a dublat avantajul, după un corner executat Frank Lampard, iar acesta din urmă a semnat a treia reuşită a meciului, din minutul 69. Lampard a făcut un un-doi cu Essien şi a şutat de la marginea careului pe jos, învingându-l pe Sergio Asenjo la colţul scurt. Scorul final a fost stabilit în ultimele minute de joc, Perea înscriind în propria poartă cu capul, după o centrare a lui Florent Malouda.

Vedeţi golurile partidei aici

Porto - Apoel 2-1
Dacă Chelsea a obţinut maxim de puncte după trei partide, FC Porto a ajuns şi ea într-o poziţie bună pentru calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Emoţiile însă nu au lipsit pentru gazde, care s-au impus la limită în faţa ciprioţilor de la Apoel Nicosia, scor 2-1.

Oaspeţii au fost chiar cei care au deschis scorul, printr-un autogol semnat de Alvaro Pereira, în minutul 22. O centrare pe jos din flancul stâng a lui Michail se îndrepta spre Charalambides, însă mingea nu a mai ajuns la acesta din urmă, fiind deviată în poartă de Pereira. Bucuria oaspeţilor a durat doar 11 minute, pentru că Hulk a restabilit egalitatea, după o deschidere bună a lui Falcao.

Tot Hulk a fost şi cel care a stabilit scorul final, în minutul 48, din penalty. Arbitrul asistent a văzut un henţ în careu la Marios Elia şi Hulk l-a trimis pe Chiotis pe colţul opus pentru a marca pentru 2-1.

Vedeţi golurile partidei aici

Clasament:
1. Chelsea - 9p
2. Porto - 6p
3. APOEL - 1p
4. Atletico - 1p

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close