Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa D. Chelsea câştigă la Porto locul I, Atletico virtual calificată în Europa League (VIDEO)

Grupa D. Chelsea câştigă la Porto locul I, Atletico virtual calificată în Europa League (VIDEO)

Grupa D. Chelsea câştigă la Porto locul I, Atletico virtual calificată în Europa League (VIDEO)
25 Noi 2009   •   23:39

Cu biletele pentru optimile Ligii Campionilor deja obţinute, FC Porto şi Chelsea se întâlneau în etapa a cincea pentru a-şi disputa supremaţia în grupa D.

Primul loc în grupă a revenit formaţiei londoneze, care s-a impus în deplasare cu 1-0 şi s-a distanţat astfel la patru puncte de Porto. Anelka a marcat singurul gol al partidei, în minutul 69, când a trimis cu capul în poartă, din plonjon, centrarea lui Florent Malouda de pe partea stângă a terenului.

Săpunaru a fost titular la gazde şi a fost înlocuit în minutul 79 cu Farias.

Vezi golul partidei aici

Disputa pentru locul trei se prelungeşte până în ultima etapă, deşi Atletico Madrid are prima şansă, una foarte importantă, de a progresa. Spaniolii au remizat, scor 1-1, în deplasare, cu APOEL Nicosia şi păstrează un avans de un punct în faţa ciprioţilor. Cum Atletico Madrid joacă pe teren propriu cu FC Porto, iar APOEL se deplasează la Londra, pentru meciul cu Chelsea, spaniolii au tot dreptul să fie optimişti în privinţa calificării în Europa League.

Clasament:
1. Chelsea - 13p
2. Porto - 9p
3. Atletico - 3p
4. APOEL - 2p

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close