Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa D. Chelsea şi Porto merg în optimi şi lasă Atletico şi APOEL să se bată pentru Europa League

Grupa D. Chelsea şi Porto merg în optimi şi lasă Atletico şi APOEL să se bată pentru Europa League

Grupa D. Chelsea şi Porto merg în optimi şi lasă Atletico şi APOEL să se bată pentru Europa League
04 Noi 2009   •   00:18

Două dintre fostele echipe ale lui Jose Mourinho, Chelsea Londra şi FC Porto, au reuşit să se califice în optimile Ligii Campionilor, în timp ce actualul club al portughezului, Inter Milano, se chinuie să impresioneze în grupa F, unde ocupă ultimul loc.

Chelsea a trebuit să se mulţumească cu un singur punct la Atletico Madrid, la capătul unui meci în care doi atacanţi au făcut legea: Kun Aguero şi Didier Drogba. După o primă repriză în care a jucat precaut, Atletico a deschis scorul în minutul 66 prin Aguero, dar s-a văzut egalată în minutul 82 de Didier Drogba. Atacantul ivorian a dus apoi Chelsea în avantaj, în minutul 88, pentru ca Aguero să îşi treacă şi el în cont "dubla", în ultimul minut de joc, şi să aducă spaniolilor un punct folositor doar în lupta pentru locul trei.

La fel ca Atletico, Apoel Nicosia nu a reuşit nicio victorie în grupa D şi şi-a văzut orice speranţă de a continua în Liga Campionilor năruită după doar patru etape. Porto a învins pe finalul partidei din Cipru printr-un gol fabulos al lui Falcao (84) şi s-a calificat alături de Chelsea în optimile competiţiei.

Clasament:
1. Chelsea - 10p
2. Porto - 9p
3. Atletico - 2p
4. APOEL - 1p

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close