Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa D. Tottenham revine şi obţine calificarea în 16-imile Cupei UEFA

Grupa D. Tottenham revine şi obţine calificarea în 16-imile Cupei UEFA

Grupa D. Tottenham revine şi obţine calificarea în 16-imile Cupei UEFA
19 Dec 2008   •   02:13

Tottenham Hotspur s-a calificat în primăvara europeană a Cupei UEFA după ce a recuperat o diferenţă de două goluri pentru a remiza cu Spartak Moscova, scor 2-2, pe White Hart Lane. Oaspeţii au preluat conducerea într-o manieră şocantă pentru elevii lui Harry Redknapp, Artem Dzjuba marcând în minutul 23 şi dublând avantajul zece minute mai târziu.
Antrenorul gazdelor l-a trimis în teren pe Aaron Lennon în repriza a doua şi a fost premiat când internaţionalul englez a făcut o cursă pe partea dreaptă şi a centrat pentru nemarcatul Luka Modric, care a înscris primul său gol la Spurs, în minutul 67. Tom Huddlestone a marcat apoi golul egalizator în minutul 73, iar punctul obţinut i-a permis lui Tottenham să se califice în 16-imi, în timp ce Spartak a ratat de puţin prezenţa în primăvara europeană.
Celelalte echipe calificate din grupa D sunt NEC şi Udinese, care s-au înfruntat şi într-un meci direct în Olanda, unde formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 2-0, graţie golurilor lui John, minutul 74, şi Buekering, minutul 78.
Clasament
1. Udinese - 9 puncte
2. Tottenham - 7p
3. NEC - 6p
4. Spartak - 4p
5. Dinamo Zagreb - 3p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA Udinese Tottenham Hotspur
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close