Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. Gilardino aduce Fiorentinei primul loc în grupă, în minutul 90, după 2-1 la Liverpool

Grupa E. Gilardino aduce Fiorentinei primul loc în grupă, în minutul 90, după 2-1 la Liverpool

Grupa E. Gilardino aduce Fiorentinei primul loc în grupă, în minutul 90, după 2-1 la Liverpool
09 Dec 2009   •   23:40


Singura miză a grupei E, înaintea ultimei etape, era primul loc în clasament, pe care şi-l disputau de la distanţă Fiorentina şi Olympique Lyon şi care, cel puţin teoretic, atrage după sine un adversar mai facil în optimile Ligii Campionilor.

Lyon a avut de îndeplinit o formalitate, pe teren propriu, în faţa maghiarilor de la Debrecen, iar scorul de 4-0 arată cât de uşoară a fost misiunea francezilor. Totuşi, pentru ei conta foarte mult şi rezultatul de la Liverpool, acolo unde echipa gazdă întâlnea liderul grupei, Fiorentina. Iar "cormoranii", calificaţi deja în Europa League, au dezamăgit încă o dată şi au cedat partida cu 1-2, golul victoriei italienilor venind în minutul 90.

Benayoun a deschis scorul pentru Liverpool înainte de pauză, iar Jorgensen a egalat pentru Fiorentina în minutul 63, pentru ca Gilardino să aducă victoria şi primul loc în grupă. Pentru Lyon cele patru goluri au fost semnate de Gomis (25), Bastos (45), Pjanic (59) şi Cissokho (77).

Clasament
1. Fiorentina - 15p
2. Lyon - 13p
3. Liverpool - 7p
4. Debrecen - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close