Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. Liverpool câştigă la Debrecen, dar Fiorentina merge în optimile Ligii alături de Lyon (VIDEO)

Grupa E. Liverpool câştigă la Debrecen, dar Fiorentina merge în optimile Ligii alături de Lyon (VIDEO)

Grupa E. Liverpool câştigă la Debrecen, dar Fiorentina merge în optimile Ligii alături de Lyon (VIDEO)
24 Noi 2009   •   23:59

Liverpool şi-a îndeplinit, marţi, în etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor, misiunea de a obţine toate cele trei puncte în Ungaria, după 1-0 cu Debrecen, însă victoria cu acelaşi scor a Fiorentinei în meciul cu Olympique Lyon i-a eliminat pe "cormorani" din competiţie.

Gruparea britanică şi-a asigurat rapid victoria, David N'Gog punctând în minutul 4 al partidei, după ce Jamie Carragher a prelungit în careu mingea centrată de pe dreapta de Fabio Aurelio. Păstrând rezultatul neschimbat până la finalul partidei, Liverpool nu şi-a asigurat însă decât prezenţa în primăvara Europa League.

Vezi golul partidei aici

Fiorentina şi Olympique Lyon vor merge la braţ în optimile Ligii Campionilor, după ce italienii s-au impus, pe teren propriu, cu 1-0. În minutul 27, Marchionni a fost faultat în careu de Cissokho, iar Juan Vargas a transformat penalty-ul, Hugo Lloris plonjând în direcţia opusă.

Vezi golul partidei aici

În ultima etapă, Liverpool joacă pe teren propriu cu Fiorentina, iar Olympique Lyon joacă împotriva maghiarilor de la Debrecen, primul loc în grupă fiind singura miză rămasă în joc. Deşi se află la doar trei puncte de Lyon, Liverpool nu îi mai poate depăşi pe francezi, fiind dezavantajaţi de rezultatele directe.

Clasament:
1. Fiorentina - 12p
2. Olympique Lyon - 10p
3. Liverpool - 7p
4. Debrecen - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close