Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. Mutu a avut dreptate şi Fiorentina a învins Liverpool cu 2-0 (VIDEO)

Grupa E. Mutu a avut dreptate şi Fiorentina a învins Liverpool cu 2-0 (VIDEO)

Grupa E. Mutu a avut dreptate şi Fiorentina a învins Liverpool cu 2-0 (VIDEO)
30 Sep 2009   •   01:30


Atacantul român Adrian Mutu a avut dreptate când a spus că Liverpool nu mai este o echipă de temut şi că Fiorentina poate învinge pe oricine pe teren propriu. Formaţia italiană s-a impus cu 2-0 în faţa "cormoranilor", într-un meci din grupa E, iar declaraţiile lui Rafa Benitez dinaintea partidei s-au întors împotriva tehnicianului care spunea că Liverpool poate învinge pe oricine în Europa.

Antrenorul lui Liverpool era optimist înaintea partidei de pe Artemio Franchi, dar tânărul Stevan Jovetic l-a trezit pe spaniol la realitate. Jovetic nici nu ar fi jucat dacă Alberto Gilardino nu ar fi fost suspendat, dar nu a dezamăgit la primul său meci ca titular în Liga Campionilor.

În minutul 28 a dejucat pasul la ofsaid al oaspeţilor şi s-a aflat la finalul pasei lui Cristiano Zanetti, învingându-l pe Pepe Reina cu un şut plasat, iar al doilea gol al internaţionalului muntenegrean a venit nouă minute mai târziu, după o deviere pe colţul scurt.

Vedeţi golurile partidei

Debrecen - Lyon 0-4
În cealaltă partidă a grupei, campioana Ungariei, Debrecen, care a arătat etapa trecută că poate evolua la nivel înalt când a fost învinsă de Liverpool la limită, a fost umilită de Olympique Lyon în meciul de debut pe teren propriu.

Kim Kallstrom a deschis scorul pentru francezi în minutul trei, iar Miralem Pjanic a dublat avantajul din lovitură liberă zece minute mai târziu. Era minutul 24 când Sidney Govou ducea scorul la 3-0, cu o lovitură de cap deviată de Peter Czitkovics, iar scorul final a fost stabilit de Bafetimbi Gomis, la începutul reprizei secunde, când a profitat de o ieşire greşită a portarului şi l-a lobat perfect pe un fundaş advers.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Fiorentina Olympique Lyon FC Liverpool
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close