Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. Mutu a deschis show-ul în Fiorentina - Debrecen 5-2. Lyon merge în optimi (VIDEO)

Grupa E. Mutu a deschis show-ul în Fiorentina - Debrecen 5-2. Lyon merge în optimi (VIDEO)

Grupa E. Mutu a deschis show-ul în Fiorentina - Debrecen 5-2. Lyon merge în optimi (VIDEO)
04 Noi 2009   •   23:59

Olympique Lyon a reuşit să se califice în optimile Ligii Campionilor, după ce a egalat Liverpool în ultimul minut al partidei din Franţa, iar englezii se văd în pericol de a rata primăvara europeană a competiţiei supreme, după ce Fiorentina s-a distanţat la 5 puncte de "cormorani". Fiorentina a învins cu 5-2 pe Debrecen, într-un meci în care internaţionalul român Adrian Mutu a deschis scorul.

După 4-3 în Ungaria, Fiorentina şi Debrecen au mai oferit un spectacol cu şapte goluri, la Florenţa, însă de această dată italienii s-au impus mai clar. Mutu a deschis scorul în minutul 14, cu o lovitură de cap plasată, iar Gergely Rudolf a egalat cu şapte minute înainte de pauză.

Căpitanul Dario Dainelli a readus gruparea Viola în avantaj, în minutul 59, înainte ca rezerva Riccardo Montolivo şi Marco Marchionni să ducă scorul la 4-1. Debrecen a mai punctat o dată prin Adamo Coulibaly, însă reuşita atacantului maghiar a contat foarte puţin, Alberto Gilardino având ultimul cuvânt de spus la Florenţa, cu un sfert de oră înainte de final.

Vezi golurile partidei Fiorentina - Debrecen aici

În următoarea partidă, Fiorentina se deplasează pe Anfield, unde un egal îi va asigura prezenţa în optimile Ligii Campionilor. Liverpool avea nevoie disperată să învingă la Lyon, însă partida cu Olympique s-a terminat cu scorul de 1-1. Britanicii au deschis scorul târziu, în minutul 83, prin Babel, însă Lopez a egalat pentru francezi în ultimul minut de joc.

Vezi golurile partidei Lyon - Liverpool aici

Clasament:
1. Lyon - 10p
2. Fiorentina - 9p
3. Liverpool - 4p
4. Debrecen - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close