Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa E. Mutu rupe tăcerea cu o "dublă" în Debrecen - Fiorentina 3-4. Lyon învinge la Liverpool (VIDEO)

Grupa E. Mutu rupe tăcerea cu o "dublă" în Debrecen - Fiorentina 3-4. Lyon învinge la Liverpool (VIDEO)

Grupa E. Mutu rupe tăcerea cu o "dublă" în Debrecen - Fiorentina 3-4. Lyon învinge la Liverpool (VIDEO)
21 Oct 2009   •   00:57

O evoluţie inspirată a lui Adrian Mutu a ajutat Fiorentina să se impună la capătul unui meci cu şapte goluri în Ungaria. Italienii s-au impus cu 4-3 în partida din Grupa E, iar internaţionalul român a fost eroul partidei cu două goluri ce au consolidat poziţia secundă a Fiorentinei în clasament.

Debrecen a reuşit totuşi să deschidă scorul, chiar în minutul doi, prin Peter Czvitkovics, după o centrare a lui Varga, însă Adrian Mutu a egalat patru minute mai târziu cu un şut din vole după centrarea lui Dario Dainelli. Mutu l-a servit apoi excelent pe Gilardino în careu, pentru 2-1, în minutul 10, pentru ca în minutul 20 Gilardino să îi returneze favorul atacantului român, care a finalizat pentru 3-1 cu un şut bombă de la marginea careului: bară-gol.

Frey nu mai primise gol de 428 de minute înaintea partidei cu Juventus din weekend, scor 1-1, dar la Budapesta s-a văzut nevoit să scoată mingea din plasă şi a doua oară, când Rudolf a redus din handicap în minutul 28. Santana avea însă să ducă Fiorentina la cabine cu un avantaj de două goluri, marcând în minutul 37, pentru ca Coulibaly să marcheze şi el în minutul 88, prea târziu ca gazdele să mai revină.

Vedeţi aici golurile partidei

Liverpool - Lyon 1-2
Lucrurile nu merg prea bine pentru Rafa Benitez, Liverpool încasând a patra înfrângere consecutivă pentru prima oară din 1987. Tensiunile de pe Anfield au luat amploare în momentul în care mult-aşteptata revenire a lui Steven Gerrard s-a sfârşit în minutul 25, când accidentarea a recidivat.

O veste bună a venit înainte de pauză, când Yossi Benayoun a finalizat din opt metri centrarea lui Fabio Aurelio. Bucuria nu a fost însă de durată, pentru că Lyon a reuşit să răstoarne rezultatul. Rezerva Maxime Gonalons a egalat în minutul 72, când după două parade ale lui Reina a reuşit să facă linişte pe Anfield. Lucrurile s-au înrăutăţit pentru cormorani în ultimul minut, când o altă rezervă a oaspeţilor, Cesar Delgado, a stabilit scorul final.

Vedeţi aici golurile partidei

Clasament:
1. Lyon - 9p
2. Fiorentina - 6p
3. Liverpool - 3p
4. Debrecen - 0p

Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close