Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. Fără minuni la Atena: Panathinaikos - Dinamo 3-0. "Câinii" părăsesc şi ei Europa League

Grupa F. Fără minuni la Atena: Panathinaikos - Dinamo 3-0. "Câinii" părăsesc şi ei Europa League

Grupa F. Fără minuni la Atena: Panathinaikos - Dinamo 3-0. "Câinii" părăsesc şi ei Europa League
16 Dec 2009   •   21:57

Dinamo Bucureşti va trebui să se mulţumască doar cu o minune în anul 2009, cea de la Liberec, pentru că la Atena, în ultimul meci al grupei F din Europa League, "câinii roşii" au fost învinşi categoric de Panathinaikos, scor 3-0.

Pe un teren foarte dificil, îmbibat cu apă, Dinamo a reuşit o primă repriză bună şi rezultatul 0-0 de la pauză le dădea bucureştenilor speranţe pentru mai mult.

Moţi şi Dolha au contribuit decisiv pentru ca Dinamo să nu intre în dezavantaj la pauză, însă tocmai portarul "câinilor" a fost cel care i-a pus pe greci pe drumul spre victorie. În minutul 55, Dolha a sărit cu Djibril Cisse la o minge centrată în careu, însă a scăpat balonul şi Rukavina a profitat de ocazie pentru a deschide scorul.

Având nevoie tot de două goluri pentru a merge în 16-imile competiţiei, dinamoviştii s-au avântat în atac însă nu au făcut altceva decât să îl lase pe Dolha singur în faţa coşmarului său, Djibril Cisse. Iar atacantul francez a reuşit o "dublă" în ultimele zece minute ale partidei.

Dacă la poarta cealaltă Claudiu Niculescu rata cu seninătate din faţa porţii, Djibril Cisse a reluat fără emoţii în plasă centrarea lui Leto, din minutul 79, după o cursă excelentă a argentinianului. Scorul final a fost stabilit în minutul 85 de acelaşi Djibril Cisse.

În cealaltă partidă a grupei, Sturm Graz a învins cu 1-0 Galatasaray, formaţie care îşi asigurase deja primul loc în clasament. Singurul gol al partidei a fost marcat de Beichler în minutul 20.

Dinamo a devenit a patra echipă românească eliminată din Europa League, după ce Steaua, CFR Cluj şi FC Timişoara au ratat calificarea în 16-imile competiţiei încă dinaintea ultimei etape.

Clasament:
1. Galatasaray - 13p
2. Panathinaikos - 12p
3. Dinamo - 6p
4. Sturm Graz - 4p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Dinamo Bucuresti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close