Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. Hamburg, Aston Villa şi Ajax, la braţ în 16-imile Cupei UEFA

Grupa F. Hamburg, Aston Villa şi Ajax, la braţ în 16-imile Cupei UEFA

Grupa F. Hamburg, Aston Villa şi Ajax, la braţ în 16-imile Cupei UEFA
05 Dec 2008   •   02:15

MSK Zilina şi-a jucat ultima şansă în deplasarea de la Aston Villa şi a reuşit să învingă formaţia britanică, scor 2-1, însă rezultatele nu au fost în favoarea ei. Victoria slovacilor a fost una răsunătoare, însă insuficientă pentru a asigura calificarea în primăvara europeană, unde merge în schimb Aston Villa, în ciuda înfrângerii.
Două goluri în patru minute din partea lui Vladimír Leitner şi Peter Śtyvar au dus formaţia oaspete în avantaj şi, deşi jucătorul de 17 ani Nathan Delfouneso a readus Villa în joc, formaţia din Premier League nu a putut egala, cu toate că ocaziile nu au lipsit.
Alături de Villa, Hamburg merge şi ea în primăvara europeană, după ce a învins cu 2-0 Slavia la Praga. Ivica Olic a dus formaţia germană în avantaj, în minutul 30 minute, şi părea că golul este cel decisiv. Asta până când Martin Vaniak l-a faulutat pe David Jarolim în prelungiri, oferind un penalty şi obţinând un cartonaş roşu pentru el. Petric a transformat lovitura de pedeapsă, trimiţând Hamburg în 16-imi, dar şi Ajax, spulberând totodată şansele Slaviei Praga.
Clasamentul grupei F
1. Hamburg ? 6 puncte
2. Aston Villa ? 6 puncte
3. Ajax ? 6 puncte
4. Zilina ? 4 puncte, 4 meciuri
5. Slavia ? 1 punct
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close