Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. Inter câştigă la Kiev cu 2-1, cu goluri în minutele 86 şi 89. Rubin Kazan - Barcelona 0-0 (VIDEO)

Grupa F. Inter câştigă la Kiev cu 2-1, cu goluri în minutele 86 şi 89. Rubin Kazan - Barcelona 0-0 (VIDEO)

Grupa F. Inter câştigă la Kiev cu 2-1, cu goluri în minutele 86 şi 89. Rubin Kazan - Barcelona 0-0 (VIDEO)
Sursa foto: fc barcelona
04 Noi 2009   •   21:32

Inter Milano a devenit în urma disputării etapei a patra din "cenuşăreasă" - "regină" în grupa F a Ligii Campionilor. Italienii au ratat cât pentru un sezon întreg în meciul de la Kiev, cu Dinamo, dar au înscris două goluri pe final şi au întors în ultimele minute un rezultat nefavorabil şi au învins cu 2-1. În celălalt meci al grupei, FC Barcelona nu a reuşit decât un rezultat de 0-0 în Rusia, cu Rubin Kazan, iar Barcelona cade pe trei în grupă.
Dinamo Kiev - Inter Milano 1-2
Dinamo Kiev a deschis scorul pe stadionul "Valeri Lobanovski" în minutul 21, când şutul lui Shevchenko a fost deviat în poarta lui Julio Cesar. A început un festival al ratărilor interiste care nu s-a încheiat decât în momentele de final ale meciului. Întâi Diego Milito a egalat în minutul 86, pentru ca apoi Wesley Snijder să aducă echipei lui Mourinho o victorie dramatică în minutul 89.
Vezi golurile partidei aici

Rubin Kazan - Barcelona 0-0
Campioana Europei şi a Spaniei, FC Barcelona, a obţinut un nou rezultat slab în Grupa F a Ligii Campionilor, în compania ruşilor de la Rubin Kazan. La două săptămâni de la şocantul 1-2 de pe Camp Nou, elevii lui Pep Guardiola au remizat la zero la Kazan, pe o temperatură ce nu a depăşit -5 grade Celsius şi se teme pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei.
Patru puncte în trei meciuri într-o grupă în care sunt şi Dinamo Kiev şi Rubin Kazan nu se poate numi altfel decât contraperformanţă pentru campioana Europei, FC Barcelona. Învinşi şocant pe Camp Nou de Rubin în etapa a III-a în Grupa F a Ligii Campionilor, cu scorul de 1-2, catalanii au jucat miercuri "revanşa" partidei de acum două săptămâni, pe o temperatură de -5 grade Celsius.
Nu atât dorinţa de revanşă, cât nevoia de puncte, trebuia să le dea jucătorilor "blaugrana" un apetit ofensiv suplimentar, iar ocazia ratată de Ibrahimovic în mintul 3, un şut viclean care a lovit bara la rădăcină, părea să întărească acest lucru. Cu toate acestea, frigul i-a amorţit repede pe catalani, care au părut să-şi piardă luciditatea în atac din acel moment. Xavi a trimis un lob peste poartă, Messi nu a reuşit să intre cu mingea în poartă şi şuturile lui Dani Alves l-au urmărit pe Rijkov precum ţânţarii. În aceste condiţii, Rubin era să marcheze, în minutul 41, când Riazantsev a scăpat pe contraatac, dar în loc să deschidă scorul l-a făcut erou pe Valdes.
Pauza nu i-a făcut pe jucători să-şi recapete luciditatea pierdută, iar Barcelona nu a reuşit mai nimic în atac în repriza secundă, Valdes salvând în minutul 79 într-o situaţia clară în care ruşii ar fi putut marca golul izbăvirii.
Rubin Kazan: Rijkov - Salukvadze, Şaronov, Navas, Ansaldi - Semak, Noboa - Riazanţev, Karadeniz, Kaleşin - Dominguez
FC Barcelona: Valdes - Dani Alves, Puyol, Pique, Abidal - Xavi, Toure, Keita - Messi, Ibrahimovic, Iniesta



Clasament Grupa F
1. Inter Milano - 6 puncte
2. Rubin Kazan - 5
3. Barcelona - 5
4. Dinamo Kiev - 4
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Rubin Kazan
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close