Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa G. Copenhaga merge în 16-imi, după victoria decisivă cu Bruges

Grupa G. Copenhaga merge în 16-imi, după victoria decisivă cu Bruges

Grupa G. Copenhaga merge în 16-imi, după victoria decisivă cu Bruges
18 Dec 2008   •   00:51

Cesar Santin a oferit formaţiei FC Copenhaga golul de care avea nevoie pentru a învinge Club Bruges, în Belgia, şi pentru a se califica din grupa G în dauna adversarilor. Club Bruges a început partida la un punct - şi un loc - în faţa danezilor, în timp ce Saint Etienne şi Valencia, ambele calificate, se întâlneau în cealaltă partidă a grupei.
Karel Geraerts l-a pus la treabă pe portarul oaspeţilor Jesper Christiansen în minutul şase şi acesta a intervenit şi în faţa lui Dirar, pe parcursul primei reprize. În mitanul secund, Santin a înscris golul crucial, în minutul 58, când a şutat în colţul stânga-sus al porţii.
St Etienne şi Valencia au remizat, scor 2-2, în cealaltă partidă a serii, ceea ce înseamnă că formaţia franceză termină pe primul loc în grupă. Ilan Dell'igna a dus gazdele în avantaj în minutul 29, dar Fernando Morientes a egalat patru minute mai târziu. Dell'igna a restabilit apoi avantajul, cu un minut înainte de pauză, după o gafă a portarului Vicente Guaita. Scorul final a fost stabilit de rezerva Nikola Zigic, care a marcat cu 18 minute înainte de ultimul fluier.
Clasament
1. St Etienne - 8 puncte
2. Valencia - 6p
3. Copenhaga - 5p
4. Club Bruges - 3p
5. Rosenborg - 2p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA FC Copenhaga FC Valencia
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close