Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa G. Copenhaga şi Rosenborg se încurcă în derby-ul scandinav

Grupa G. Copenhaga şi Rosenborg se încurcă în derby-ul scandinav

Grupa G. Copenhaga şi Rosenborg se încurcă în derby-ul scandinav
05 Dec 2008   •   02:01

FC Copenhaga şi Rosenborg Trondheim au remizat, scor 1-1, joi seara, într-un meci contând pentru grupa G a Cupei UEFA. Punctul obţinut de fiecare dintre cele două formaţii nu ajută pe niciuna dintre ele, ambele fiind virtual eliminate.
Dacă pentru Rosenborg totul este clar, norvegienii încheiind grupa pe ultimul loc, Copenhaga mai are şanse mici, condiţia fiind să învingă în deplasarea de la Club Bruges. Golurile au fost marcate de Steffen Iversen pentru Rosenborg, în minutul 33, şi Mikael Antonsson pentru Copenhaga, cu cinci minute înainte de final.
În cealaltă partidă a serii, Valencia a fost ţinută în şah, pe teren propriu, de Club Bruges, scor 1-1. Antonin Alcaraz a întâlnit centrarea lui Ronald Vargas în minutul 19 şi a dus oaspeţii în avantaj, însă belgienii nu au reuşit să ţină de rezultat. Nikola Zigic a restabilit egalitatea după o oră de joc, când s-a înălţat peste doi fundaşi oaspeţi şi l-a învins pe Stijn Stijnen cu o lovitură de cap.
Valencia merge alături de St Etienne în 16-imi, formaţie pe care o va întâlni în ultimul meci, în timp ce Bruges mai poate spera la o clasare pe locul 2 după meciul cu Copenhaga, deşi primul obiectiv este să nu piardă în faţa danezilor.
Clasamentul grupei G
1. St Etienne ? 7 puncte
2. Valencia ? 5 puncte
3. Club Bruges ? 3 puncte
4. Copenhaga ? 2 puncte
5. Rosenborg ? 2 puncte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Valencia Cupa UEFA
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close