Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa G. Sevilla zdrobeşte Rangers cu 4-1 şi Unirea poate spera la victorii cu Glasgow (VIDEO)

Grupa G. Sevilla zdrobeşte Rangers cu 4-1 şi Unirea poate spera la victorii cu Glasgow (VIDEO)

Grupa G. Sevilla zdrobeşte Rangers cu 4-1 şi Unirea poate spera la victorii cu Glasgow (VIDEO)
30 Sep 2009   •   01:13


Sevilla a avut o evoluţie remarcabilă în repriza a doua a partidei cu Rangers şi s-a impus cu scorul de 4-1 pe Ibrox, marţi, dovedindu-şi supremaţia în grupa G, o grupă din care face parte şi Unirea Urziceni.

Elevii lui Walter Smith au cerut un penalty pe finalul primei reprize, când Steven Naismith a părut să fie faultat în careu de Abdoulay Konko, dar arbitrul a făcut semn ca jocul să continue.

La reluare, Sevilla a fost nemiloasă şi, ironic, Konko a fost cel care a deschis scorul pentru oaspeţi, după o lovitură de cap în urma centrării lui Jesus Navas, în minutul 50.

Adriano a mărit avantajul 14 minute mai târziu, iar Luis Fabiano şi Fredi Kanoute au stabilit scorul final pentru formaţia spaniolă, cu reuşite în minutele 72 şi 74. Nacho Novo a înscris un gol de consolare pentru Rangers, cu două minute înainte de final, dar înfrângerea suferită îi lasă într-o poziţie dificilă înaintea "dublei" cu Unirea Urziceni.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close