Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Arsenal obţine o nouă victorie, Standard Liege egalează in extremis AZ (VIDEO)

Grupa H. Arsenal obţine o nouă victorie, Standard Liege egalează in extremis AZ (VIDEO)

Grupa H. Arsenal obţine o nouă victorie, Standard Liege egalează in extremis AZ (VIDEO)
30 Sep 2009   •   02:02


Drumul spre optimi al celor de la Arsenal se credea că va fi unul extrem de uşor după ce londonezii şi-au aflat adversarii la tragerea la sorţi, însă după sperietura cu Standard Liege în meciul de deschidere al sezonului Ligii Campionilor, Olympiakos Pireu s-a dovedit un nou adversar incomod pentru "tunari".

Aceştia s-au impus cu 2-0 în cele din urmă, însă golurile au fost marcate în ultimul sfert de oră. Jocul din prima repriză a fost plăcut ochiului, însă finalizările au lipsit în tabăra "tunarilor", iar Olympiakos, care pierduse în precedentele opt deplasări în Anglia, a reuşit să reziste în prima repriză.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă, portarul grec Antonios Nikopolidis făcând minuni în poarta lui Olympiakos, dar Robin van Persie a reuşit să spargă gheaţa în minutul 78, după o fază lucrată cu Eduardo. Scorul final a fost stabilit de Andrei Arshavin, în minutul 86, cu o lovitură "specială" cu călcâiul, dar şi dintr-o poziţie de ofsaid.

Vedeţi golurile partidei

AZ Alkmaar - Standard Liege 1-1
Arsenal s-a distanţat în urma acestei victorii la trei puncte în fruntea grupei, poziţia de lider fiind întărită şi de egalul dintre AZ Alkmaar şi Standard Liege, în cealaltă partidă a grupei. Cele două campioane din Benelux au remizat, scor 1-1. Mounir El Hamdaoui a deschis scorul pentru gazde în minutul 48, în timp ce Moussa Traore a egalat in extremis pentru formaţia lui Ladislau Boloni, în minutul 90.

Vedeţi golurile partidei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Standard Liege
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close