Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Boloni mai are doar şanse minime să ajungă în optimile Ligii, după Arsenal - Liege 2-0 (VIDEO)

Grupa H. Boloni mai are doar şanse minime să ajungă în optimile Ligii, după Arsenal - Liege 2-0 (VIDEO)

Grupa H. Boloni mai are doar şanse minime să ajungă în optimile Ligii, după Arsenal - Liege 2-0 (VIDEO)
25 Noi 2009   •   00:23

Arsenal nu s-a chinuit prea mult să obţină punctul de care avea nevoie pentru a ajunge în optimile de finală ale Ligii Campionilor, învingând Standard Liege cu 2-0, prin golurile înscrise în prima repriză de Samir Nasri şi Denilson.

"Tunarii" au profitat de o eroare a elevilor lui Boloni şi au trecut în avantaj în minutul 35, când Nasri a finalizat cu calm după ce Landry Mulemo a alunecat încercând să intercepteze o minge aruncată în adâncime. Avantajul a fost dublat în prelungirile primei reprize, când şutul lui Denilson de la 35 de metri l-a învins pe Sinan Bolat. Standard Liege a terminat partida în zece oameni, după ce Mehdi Carcela-Gonzalez a primit direct cartonaşul roşu, cu câteva minute înainte de final.

Vezi golurile partidei aici

În cealaltă partidă a grupei, AZ Alkmaar şi Olympiakos Pireu au remizat, scor 0-0. Rezultatul de egalitate elimină formaţia olandeză din Liga Campionilor şi apropie Olympiakos de prezenţa în optimile competiţiei, unde doar Standard Liege se mai poate alătura celor de la Arsenal.

În ultima etapă, Olympiakos joacă pe teren propriu cu Arsenal Londra şi are nevoie de doar un punct pentru a merge mai departe sau, în cazul unei înfrângeri, ca Standard Liege să nu câştige pe teren propriu cu AZ Alkmaar, pentru că belgienii au avantajul meciurilor directe asupra grecilor. Nici pentru AZ Alkmaar nu este totul pierdut, campioana Olandei fiind obligată să câştige în deplasare dacă doreşte să se califice în primăvara Europa League.

Clasament
1. Arsenal - 13p
2. Olympiakos - 7p
3. Standard Liege - 4p
4. AZ Alkmaar - 3p

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close