Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Nancy, Deportivo şi Lech Poznan se luptă pentru 16-imile Cupei UEFA

Grupa H. Nancy, Deportivo şi Lech Poznan se luptă pentru 16-imile Cupei UEFA

Grupa H. Nancy, Deportivo şi Lech Poznan se luptă pentru 16-imile Cupei UEFA
05 Dec 2008   •   01:00

Atacantul Vagner Love a reuşit un hat-trick şi a oferit formaţiei ŢSKA Moscova o victorie dramatică, joi, pe terenul lui Nancy. Ruşii s-au impus cu scorul de 4-3 şi au terminat grupa H cu maxim de puncte.
Gazdele au deschis scorul prin Monsef Zerka în minutul 5, dar Vagner Love a egalat în minutul 23 şi Lage Ramon a adăugat un al doilea gol pentru ŢSKA zece minute mai târziu. Vagner Love a punctat încă o dată în minutul 62, reuşind al şaptelea gol în competiţie, şi părea că a pus rezultatul în afara oricărui dubiu. Totuşi, Julien Feret i-a oferit speranţă lui Nancy, în minutul 72, iar rezerva Basil Camerling a completat o revenire remarcabilă şapte minute mai târziu. Meciul părea că se va termina astfel la egalitate, însă Vagner Love a vrut să fie eroul partidei şi a marcat golul victoriei în minutul 88.
Nancy rămâne în urma acestui rezultat în lupta pentru unul dintre celelalte două locuri care duc în 16-imile competiţiei, locuri pentru care se bate cu Lech Poznan şi Deportivo La Coruna. Cele două formaţii s-au înfruntat într-un meci direct care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Spaniolii au deschis scorul în minutul doi prin Daniel Colotto, dar polonezii au reuşit să revină prin golul lui Hernan Rengifo, cu patru minute înainte de pauză. Deportivo se întâlneşte acum cu Nancy, într-un meci în care câştigătorul ia totul, în timp ce Poznan are nevoie de un miracol la Feyenoord pentru a continua aventura europeană.
Clasamentul grupei H
1. ŢSKA Moscova ? 12 puncte
2. Nancy ? 4 puncte
3. Deportivo ? 4 puncte
4. Lech ? 2 puncte
5. Feyenoord ? 0 puncte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA TSKA Moscova
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close