Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Portarul lui Ladislau Boloni aduce in extremis echipei sale biletele pentru Europa League

Grupa H. Portarul lui Ladislau Boloni aduce in extremis echipei sale biletele pentru Europa League

Grupa H. Portarul lui Ladislau Boloni aduce in extremis echipei sale biletele pentru Europa League
09 Dec 2009   •   23:46

Înaintea ultimei etape din grupa H a Ligii Campionilor, Standard Liege avea nevoie de o victorie pe teren propriu şi ca Olympiakos Pireu să piardă cu Arsenal pentru a ajunge în optimile competiţiei.

Totodată însă elevii lui Ladislau Boloni erau obligaţi să îşi apere locul trei în clasament, care, în cazul unui rezultat nefavorabil în Grecia, le-ar fi asigurat prezenţa în primăvara Europa League. Iar AZ Alkmaar a fost la un pas să surclaseze Standard în clasament, după ce Lens a deschis scorul în minutul 42 pentru belgieni, însă portarul Bolat a reuşit să strecoare echipa lui Ladislau Boloni în 16-imile Europa League, după ce a marcat în prelungirile partidei cu capul pentru e egala scorul partidei: 1-1.

De partea cealaltă, Olympiakos şi-a apărat cu succes locul doi în clasament, învingând cu 1-0 o echipă Arsenal lipsită de motivaţie. Leonardo a deschis scorul pentru greci în minutul 24 şi i-a liniştit pe fanii lui Olympiakos.

Clasament
1. Arsenal - 13p
2. Olympiakos - 10p
3. Standard Liege - 5p
4. AZ Alkmaar - 4p

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close