Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa L. Athletic Bilbao merge alături de Werder Bremen în 16-imile Europa League

Grupa L. Athletic Bilbao merge alături de Werder Bremen în 16-imile Europa League

Grupa L. Athletic Bilbao merge alături de Werder Bremen în 16-imile Europa League
03 Dec 2009   •   22:00

Athletic Bilbao a câştigat cu 3-0 întâlnirea din deplasare cu Austria Viena şi a obţinut graţie acestui rezultat calificarea în şaisprezecimile Europa League. Llorente a deschis scorul pentru formaţia spaniolă în minutul 19, iar Dominguez a punctat în minutul 61 pentru 2-0. Scorul final a fost stabilit de Llorente, în minutul 86.

În cealaltă partidă a grupei L, Werder Bremen, deja calificată în faza următoare a competiţiei, a mai bifat o victorie, scor 4-1 cu formaţia portugheză Nacional. Rosenberg a reuşit o "dublă" în două minute pentru nemţi, după jumătate de oră de joc, iar Micael a punctat pentru oaspeţi în repriza a doua, în minutul 61. Martins a înscris pentru 3-1 în minutul 84, iar Marin a închis tabela în minutul 90.

În ultima etapă a grupei, Athletic Bilbao şi Werder Bremen îşi vor disputa primul loc în grupă, spaniolii având nevoie de o victorie la cel puţin două goluri distanţă, după ce în partida tur, arbitrată de Alexandru Tudor, nemţii au câştigat cu 3-1. În cealaltă partidă, Nacional şi Austria Viena vor juca pentru palmares.

Grupa L
1. Werder - 13p
2. Bilbao - 10p
3. Nacional - 2p
4. Austria Viena - 2p

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close