Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa L. Werder îşi demonstrează supremaţia şi învinge cu 3-0 la Bilbao

Grupa L. Werder îşi demonstrează supremaţia şi învinge cu 3-0 la Bilbao

Grupa L. Werder îşi demonstrează supremaţia şi învinge cu 3-0 la Bilbao
16 Dec 2009   •   23:55


Cum zarurile în grupa L erau deja aruncate, partidele din ultima etapă aveau să conteze doar pentru palmares sau, în cazul lui Athletic Bilbao şi Werder Bremen, pentru stabilirea câştigătoarei grupei.

Cele două formaţii menţionate erau calificate în 16-imile competiţiei, însă Athletic Bilbao mai spera câtuşi de puţin să întoarcă rezultatul de 1-3 din partida tur şi să îşi adjudece primul loc în grupă şi statutul de cap de serie pentru tragerea la sorţi de vineri.

Werder Bremen a început însă în forţă partida din Spania şi şi-a demonstrat supremaţia, reuşind să câştige cu 3-0. Claudio Pizarro a deschis scorul în minutul 13, iar Naldo a mărit avantajul şapte minute mai târziu, pentru ca scorul final să fie stabilit de Rosenberg în minutul 36.

În cealaltă partidă a grupei, Nacional a lăsat Austria Viena pe ultimul loc în clasament, după ce a revenit pe tabela de marcaj şi a învins cu 5-1. Schumacher a deschis scorul pentru austrieci, în minutul 21, însă gazdele au egalat imediat, două minute mai târziu, prin Micael, şi apoi au întors rezultatul prin reuşita lui Mateus (33). În repriza a doua, Micael a reuşit dubla (57), iar până la final au mai marcat Tomasevic, în minutul 61, şi Lopes, în minutul 66.

Clasament
1. Werder - 16p
2. Bilbao - 10p
3. Nacional - 5p
4. Austria Viena - 2p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Werder Bremen
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close