Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Guardiola: A fost un meci incredibil. A câştigat echipa mai bună. Toţi jucătorii mei sunt buni

Guardiola: A fost un meci incredibil. A câştigat echipa mai bună. Toţi jucătorii mei sunt buni

Guardiola: A fost un meci incredibil. A câştigat echipa mai bună. Toţi jucătorii mei sunt buni
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
31 Aug 2013   •   10:40
Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, a declarat vineri seară, după câştigarea Supercupei Europei, că meciul cu Chelsea Londra a fost incredibil şi că bavarezii au meritat victoria, menţionând că îi dedică acest succes predecesorului său, Jupp Heynckes, informează uefa.com.
"În primul rând îi mulţumesc lui Jupp Heynckes pentru că mi-a oferit oportunitatea de a fi aici în această seară. Am ajuns aici datorită muncii sale şi acest trofeu îi este dedicat lui. A fost un meci incredibil, cu prelungiri şi lovituri de departajare. A fost o finală incredibilă, indiferent de deznodământ. Am câştigat şi suntem fericiţi. A câştigat echipa mai bună. Am avut multe ocazii de a înscrie, pentru că am atacat bine. Chelsea este o adversară dificilă, deoarece are multă experienţă, cu jucători ca Petr Cech, Cole, Terry, Ramires şi Lampard în componenţă. Toţi au jucat numeroase finale şi sunt fotbalişti experimentaţi. Faptul că am putut să ne creăm atât de multe ocazii arată calitatea noastră şi faptul că am meritat victoria. Toţi jucătorii mei sunt buni. Toni Kroos este un fotbalist excepţional şi poate juca oriunde în lume. Lahm este cel mai inteligent jucător pe care l-am antrenat vreodată. Provocarea de a-l antrena mă face fericit să fiu aici. Lahm este la alt nivel", a spus Guardiola, conform Mediafax.
Echipa germană Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a învins, vineri seară, la Praga, cu scorul de 7-6 după loviturile de departajare, formaţia engleză Chelsea Londra, şi a câştigat pentru a prima dată Supercupa Europei.
La finalul prelungirilor, scorul era 2-2, golurile fiind înscrise de Ribery '47 şi Javi Martinez '120 +1 pentru Bayern, respectiv Torres '8 şi Hazard '93 pentru Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa în sezonul 2012/2013.
La loviturile de departajare, pentru Bayern au înscris Alaba, Kroos, Lahm, Ribery şi Shaqiri. Pentru Chelsea au înscris David Luiz, Oscar, Lampard, A. Cole iar Lukaku a ratat.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close