Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Guardiola, după Stuttgart - Barcelona 1-1: "Nu putem câştiga Liga aşa"

Guardiola, după Stuttgart - Barcelona 1-1: "Nu putem câştiga Liga aşa"

Guardiola, după Stuttgart - Barcelona 1-1: "Nu putem câştiga Liga aşa"
Sursa foto: pep guardiola
24 Feb 2010   •   09:29

Barcelona a obţinut, marţi, un scor util în deplasarea din optimile Ligii Campionilor, cu VfB Stuttgart, 1-1. Cu toate acestea, jocul catalanilor nu a fost deloc strălucit, iar şvabii le-au pus mari probleme. Faptul că Stuttgart nu a înscris decât un gol doar pentru că atacanţii săi nu s-au concentrat la finalizare l-a nemulţumit profund pe antrenorul Barcelonei, care consideră că echipa nu poate emite pretenţii la trofeul Ligii cu un astfel de joc.
"A fost un meci greu, adversarii au fost puternici. În repriza a doua am jucat mai bine şi am obţinut un rezultat bun. Însă, dacă vrem să câştigăm Liga Campionilor trebuie să ne îmbunătăţim jocul", a recunoscut Pep Guardiola, potrivit Mediafax.
Şi jucătorii Barcelonei recunosc că jocul a fost unul slab pentru catalani, Thierry Henry considerând că echipa a avut nevoie şi de noroc pentru a pleca acasă cu o remiză.
"Cred că remiza este meritată, deşi poate puţin cam generoasă pentru noi", a declarat francezul.
Nemţii şi-au mai pierdut din optimism
Antrenorul elveţian al lui Stuttgart, Christian Gross, consideră că evoluţia mai slabă a echipei din a doua repriză a costat echipa sa un rezultat de calificare. Acum, Stuttgart trebuie să înscrie pe Camp Nou pentru a produce surpriza.
"Am făcut o primă repriză de nivel înalt, însă nu am fost capabili să continuăm la fel şi în partea secundă. Acum trebuie să facem un rezultat bun la Barcelona, dar nu putem fi prea optimişti pentru meciul retur", a declarat elveţianul pentru sursa citată.
"Cu acest rezultat avem o şansă de a face o surpriză. Barcelona a jucat foarte bine. În retur va fi greu, pentru că la 0-0 sunt calificaţi. Însă FC Barcelona este o echipă care nu ştie să joace la 0-0 şi probabil aici este şansa noastră", a precizat şi portarul veteran al lui Stuttgart, Jens Lehmann.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close