Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Guardiola nu mai are superlative să îl laude pe Messi, după hattrick-ul cu Zaragoza (VIDEO)

Guardiola nu mai are superlative să îl laude pe Messi, după hattrick-ul cu Zaragoza (VIDEO)

Guardiola nu mai are superlative să îl laude pe Messi, după hattrick-ul cu Zaragoza (VIDEO)
22 Mar 2010   •   15:12


Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, a dezvăluit că a rămas fără superlative care să descrie evoluţiile lui Lionel Messi. Argentinianul a înscris trei goluri şi a ajutat Barcelona să câştige cu 4-2 la Real Zaragoza, iar cel de-al doilea hattrick consecutiv l-au dus la cota 34 goluri înscrise în toate competiţiile, din care 11 în ultimele cinci partide.

"Adăugaţi voi superlativele. Eu nu mai am", le-a spus Guardiola jurnaliştilor la conferinţa de presă. "A trecut deja o vreme bună de când este incredibil. Este tot mai decisiv. Este impresionant că este capabil să facă tot ce face la vârsta lui", a mai spus Guardiola.

Messi a înscris 25 de goluri în La Liga în acest sezon şi este pe cale să devină golgeterul sezonului. Pe lângă trofeul Pichichi, Messi poate câştiga şi "Gheata de Aur", trofeul similar acordat la nivel european, în această cursă aflându-se la un gol în urma lui Wayne Rooney.

Preşedintele clubului spaniol, Joan Laporta, crede că "jucătorul anului în ancheta FIFA" devine rapid cel mai bun din istorie. "Messi a arătat încă o dată că este un jucător minunat şi că este, fără dubiu, liderul Barcelonei. Este cel mai bun jucător din lume şi cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Alături de Johan Cruyff şi Diego Maradona, Messi este cel mai bun jucător pe care l-am văzut la Barca", a declarat Laporta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lionel Messi FC Barcelona Pep Guardiola
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close