Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi a acceptat oferta lui Galatasaray şi semnează vineri contractul

Hagi a acceptat oferta lui Galatasaray şi semnează vineri contractul

Hagi a acceptat oferta lui Galatasaray şi semnează vineri contractul
21 Oct 2010   •   14:28

Gheorghe Hagi va prelua conducerea tehnică a echipei turce Galatasaray Istanbul, rămasă fără antrenor după despărţirea de olandezul Frank Rijkaard, dar şi după refuzul lui Fatih Terim.

Hakan Şükür, fostă glorie a clubului turc, a refuzat şi el preluarea conducerii tehnice, astfel că Galatasaray s-a reorientat spre Hagi, alt mare nume din istoria grupării.

Presa din Turcia a anunţat joi că Hagi a acceptat, în principiu, să semneze un contract valabil un an şi jumătate, urmând să se deplaseze, joi, în Turcia, pentru semnarea înţelegerii. Conform ajansspor.com, tehnicianul român va semna vineri contractul cu Galatasaray, după ce astăzi cele două părţi au ajuns la un acord. Secundul lui Hagi la Galatasaray va fi fostul internaţional turc Tugay Kerimoglu, cu care a fost coechipier.

Confirmarea a venit ulterior din partea site-ului oficial al clubului,  care a anunţat că  Hagi va semna contractul vineri, la ora 15.30, în cantonamentul de la Florya

Hagi a evoluat la Galata între 1996 şi 2001, câştigând patru campionate consecutive şi o Cupă UEFA. Fostul mare jucător a avut deja o experienţă pe banca tehnică a echipei din Istanbul, în sezonul 2004-2005, când a câştigat Cupa Turciei. Gheorghe Hagi a mai pregătit reprezentativa României (2001), Bursaspor (2003), FC Timişoara (2006) şi Steaua (2007), iar în prezent se ocupă de academia de fotbal de la Constanţa care îi poartă numele.

Declaratie de dragoste pentru Hagi

×
Subiecte în articol: Galatasaray Istanbul Gheorghe Hagi
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close