Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi a refuzat oferta Galatei! Noul antrenor Cim Bom este Bulent Korkmaz

Hagi a refuzat oferta Galatei! Noul antrenor Cim Bom este Bulent Korkmaz

Hagi a refuzat oferta Galatei! Noul antrenor Cim Bom este Bulent Korkmaz
Sursa foto: Gheorghe Hagi
23 Feb 2009   •   13:20

Gheorhe Hagi a refuzat luni oferta pe care a primit-o de a prelua funcţia de antrenor al fostei sale formaţii, Galatasaray Istanbul. Başkanii echipei de pe Ali Sami Yen i-au oferit românului un contract până la sfârşitul sezonului, lucru considerat inacceptabil de "Rege". Galata l-a numit antrenor pe Bulent Korkmaz luni, la doar câteva ore după ce germanul Skibbe fusese demis.
Perspectiva de a o antrena din nou pe Galata îi surâdea lui Hagi. Acesta a avut, însă, surpriza neplăcută să vadă că i se pune în faţă un contract pentru doar 13 partide. O altă piedică în faţa semnării unui contract între român şi oficialii turci a fost salariul cerut de primul, considerat prea mare de başkanul Adnan Polat. Astfel, postul i-a fost dat lui Bulent Korkmaz, care a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate.
Înfrângerea usturătoare de duminică seară a lui Galatasaray împotriva slab cotatei Kocaelispor, 2-5 chiar acasă, pe Ali Sami Yen, a fost picătura care a umplut paharul pentru başcanii formaţiei din Istanbul. Luni, site-ul oficial al grupării galben-roşii a anunţat demiterea antrenorului german Michael Skibbe, în urma rezultatelor proaste ale echipei. Prezent pe stadion la partida de duminică, Gheorghe Hagi este dat de presa turcă drept viitorul tehnician al Cim Bom.
Prima bilă neagră pe care a primit-o Skibbe a venit tocmai din august, când turcii au fost eliminaţi din preliminariile Ligii Campioanilor chiar de către Steaua Bucureşti. Galata s-a descurcat, însă, bine în Cupa Uefa şi germanul a mai primit timp. Situaţia a devenit insuportabilă însă, Galatasaray aflându-se doar pe locul 5 în clasament în Turcia, lucru considerat o umilinţă de către conducere şi suporteri, potrivit Gsp.
Discuţia care s-a deschis acum în Turcia este legată de identitatea viitorului antrenor de pe Ali Sami Yen. Presa turcă l-a dat pe românul Gheorghe Hagi drept viitor antrenor, aducând drept argument faptul că "Regele" a fost prezent alături de başkanul Adnan Polat la meciul cu Kocaelispor. Machedonul a stat chiar lângă şeful turcilor şi fostul antrenorul al echipei, Fatih Terim, în tribune duminică. Suporterii lui Cim Bom au luat imediat foc, Hagi fiind încă o legendă pentru ei după rezultatele notabile şi spectacolul pe care li le-a adus.
Oficialii lui Galata încearcă să rezolve cât mai repede problema creată odată cu plecarea lui Skibbe şi e posibil ca Hagi să fie pe banca echipei încă de la meciul cu Bordeaux din returul şaisprezecimilor de finală ale Cupei Uefa, care se va disputa joi.
"Este doar o chestiune de ore până când neamţul Skibbe va fi destituit din funcţia de antrenor, iar conducerea lui Galatsaray munceşte din greu pentru a-i găsi acestuia înlocuitor. Este foarte probabil ca Hagi să fie noul tehnician al Cim Bom, iar un anunţ în acest sens va fi făcut în cursul zilei de azi", anunţa în prima parte a zilei de luni cotidianul turc Fanatik, citat de Gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Galatasaray Istanbul Gheorghe Hagi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close