Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi, antrenor la Ankaragucu? Presa din Turcia susţine că da

Hagi, antrenor la Ankaragucu? Presa din Turcia susţine că da

Hagi, antrenor la Ankaragucu? Presa din Turcia susţine că da
Sursa foto: sabah
12 Noi 2009   •   11:53

Hagi a ajuns la un acord cu gruparea turcă Ankaragucu, pentru a ocupa postul de tehnician, informează cotidianul turc Sabah. Hagi a mai antrenat echipele turce Galatasaray, între 2004 şi 2005, şi Bursaspor în 2003.
Ankaragucu îşi caută cu insistenţă un antrenor, în condiţiile în care Hikmet Karaman nu mai este dorit de başkanii formaţie din capitala Turciei. Karaman este foarte aproape de a fi dat afară, iar înlocuitorul său pare să fie un român, nimeni altul decât legendarul Gheorghe Hagi. Fostul jucător al lui Galatasaray ar fi discutat deja cu turcii şi ar fi ajuns la un acord pentru preluarea echipei Ankaragucu.
"Conducerea galben-albastră îl forţează pe Hikmet Karaman să renunţe la funcţie şi a gãsit în România un înlocuitor. Oficialii clubului Ankaragucu au ajuns la un acord de principiu cu fostul fotbalist legendar al echipei Galatasaray, Hagi", notează Sabah.
Singurul impediment în faţa plecării lui Hagi în Turcia ar putea fi recentul proiect demarat de fostul căpitan al naţionalei, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi". Tehnicianul care nu a mai lucrat din 2007, de la plecarea de la Steaua, ar putea refuza oferta turcilor pentru a putea coordona cum îşi doreşte afacerea de peste zece milioane de euro de la Constanţa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi antrenor
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close