Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi le-a "stricat jocul şi vraja" celor de la Fenerbahce

Hagi le-a "stricat jocul şi vraja" celor de la Fenerbahce

Hagi le-a "stricat jocul şi vraja" celor de la Fenerbahce
Sursa foto: Gazeta Sporturilor
25 Oct 2010   •   14:07

Proaspăt instalat la cârma formaţiei Galatasaray Istanbul, Gică Hagi a reuşit deja să ţină prima pagină a tuturor ziarelor de sport din Turcia. Primul test pentru "Rege" a fost chiar un derby pe terenul rivalei Fenerbahce, derby din care Hagi a ieşit cu capul sus, aproape victorios. Meciul s-a încheiat cu scorul 0-0, acesta fiind primul punct obţinut în ultimii ani de Galatasaray pe stadionul Kadikoy.

"Hagi a reuşit să ne strice jocul. Venirea lui a influenţat pozitiv echipa Galatasaray, care a avut împotriva noastră cel mai bun şi mai ambiţios joc din acest sezon. Aş fi vrut să mai fi rămas puţin Rijkaard", a declarat Aziz Yildirim, preşedintele clubului Fenerbahce.

Presa scrie că tehnicianul român are deja un loc special în inimile fanilor echipei Galatasaray, nu doar ca jucător, el fiind primul antrenor care a reuşit să obţină un punct de la Fenerbahce în Kadikoy, după 11 ani. "În ultimele zece meciuri de campionat disputate cu Fenerbahce în Kadikoy, Galatasaray nu numai că nu câştigase, dar nici nu obţinuse niciun punct", a amintit Hurriyet.

"Vraja lui Hagi", a titrat Fotomac. "Am văzut încă o dată că nu există o favorită într-un derby. Înainte de acest meci, cei de la Fener se gândeau că vor avea un deja vu, dar a intervenit factorul Hagi şi a produs un mare haos la Fenerbahce. Pentru că acum toţi cei de la Fener sunt supăraţi că nu au reuşit să învingă o echipă Galatasaray aflată într-o situaţie grea", a menţionat cotidianul Fotomac.

"Hagiyatmaz" (Hagi nu doarme), a titrat şi Akşam, adăugând că jucătorii de la Galatasaray au alergat, la meciul de duminică, cu cinci kilometri mai mult decât cei de la Fenerbahce: "Echipa galben-roşie a alergat 101 kilometri, iar Fenerbahce 95,5 kilometri".





×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close