Antena 3 CNN Sport Fotbal extern “Hainele copilului sunt spălate în chiuvetă. M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat”

“Hainele copilului sunt spălate în chiuvetă. M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat”

“Hainele copilului sunt spălate în chiuvetă. M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat”
19 Mar 2018   •   19:31

Un jucător al lui PSG are mari probleme în afara terenului. Fosta sa iubită și mama unuia dintre cei trei copii ai săi a lansat acuze grave la adresa lui Jese Rodriguez.

Jese și Aurah (foto jos) s-au despărțit în urmă cu câteva luni și de atunci există un adevărat război între cei doi. Aurah l-a acuzat pe jucătorul împrumutat de PSG la Stoke că nu o mai susține financiar deloc. Tânăra susține că nu poate să se angajeze pentru că e nevoită să stea 24 de ore din 24 alături de Nyan.

"M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat și prin ce ne faci să trecem pe mine și pe fiul tău. Toată ziua ești în avioane private și ai lanțuri cu diamante la gât, cheltui sute de mii de euro în timp ce hainele copilului tău sunt spălate într-o chiuvetă, cu mâna. Nu am primit niciun mesaj măcar în care să întrebi ce face Nyan. Prietenii tăi au spus numai prostii! Au vorbit în interviuri că ți-aș fi interzis ție sau familiei tale să-l vezi pe Nyan, dar asta e o altă minciună" a scris Aurah Ruiz pe Instagram, scrie Digisport.

×
Subiecte în articol: fotbalist
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close