Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hamburg şi Metalist îndeplinesc o formalitate şi elimină NEC, respectiv Sampdoria

Hamburg şi Metalist îndeplinesc o formalitate şi elimină NEC, respectiv Sampdoria

Hamburg şi Metalist îndeplinesc o formalitate şi elimină NEC, respectiv Sampdoria
Sursa foto: Ivica Olic
26 Feb 2009   •   22:03

Formaţia ucraineană Metalisk Kharkiv continuă un sezon de vis în cupele europene, după ce a reuşit să învingă Sampdoria şi în partida retur, în timp ce Hamburg-ul lui Martin Jol continuă şi el aventura în Cupa UEFA.
Liderul din Bundesliga a reuşit să se califice în optimile competiţiei, unde va juca cu Galatasaray, după ce a învins NEC Nijmegen cu 1-0 acasă, ducând scorul general la 4-0. Era greu de crezut că elevii lui Martin Jol vor ceda avantajul de trei goluri pe teren propriu, iar cea de-a 100-a partidă a celor de la Hamburg în Cupa UEFA, Ivica Olic a înscris al doilea său gol în dubla-manşă, fructificând pasa lui David Jarolim în minutul 9.
Metalist avea un avantaj minim după manşa tur (1-0), dar a obţinut o victorie confortabilă pe teren propriu, scor 2-0, şi s-a calificat în premieră în optimile Cupei UEFA. Graţie golurilor înscrise de Valyayev şi Jaja, în minutele 30, respectiv 40, Metalist şi-a câştigat dreptul de a juca în runda viitoare împotriva compatrioţilor de la Dinamo Kiev.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close