Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hamburg - Standard 2-1. Gică Grozav, "noul Ronaldo", debutează în cupele europene (VIDEO)

Hamburg - Standard 2-1. Gică Grozav, "noul Ronaldo", debutează în cupele europene (VIDEO)

Hamburg - Standard 2-1. Gică Grozav, "noul Ronaldo", debutează în cupele europene (VIDEO)
Sursa foto: mladen petric
02 Apr 2010   •   01:39

SV Hamburg este favorită să acceadă, pentru al doilea an consecutiv, în semifinalele celei de-a doua competiţii europene intercluburi. Germanii au revenit de la 0-1 şi au învins Standard Liege cu 2-1 pe teren propriu, asigurându-şi un avantaj fragil înainte de returul din Belgia. Partida de pe stadionul care va găzdui şi finala competiţiei a însemnat mult pentru tânărul Gheorghe Grozav, care a debutat în cupele europene pentru Standard.
Standard părea capabilă să facă o nouă surpriză când a preluat conducerea în minutul 30, prin golul lui Mbokani, dar Hamburg a întors meciul în 15 minute. Mai întâi Petric a transformat un penalty pentru 1-1, iar apoi Ruud Van Nistelrooy a dus scorul la 2-1 chiar înainte de pauză. Minutul 76 a însemnat debutul românului de 19 ani în cupele europene. Tânărul adus de Ladislau Boloni de la Unirea Alba Iulia şi considerat de mulţi "noul Cristiano Ronaldo" a avut o evoluţie bună, cu toate că nu a putut influenţa scorul final.
Vezi aici golurile partidei Hamburg - Standard
Formaţiile de joc
Hamburg: Rost, Demel,Boateng, Mathijsen, Aogo, Pitroipa, Jarolim, Ze Roberto, Torun, Van Nistelrooy, Petric. Rezerve: Trochowski, Rosenhal, Tesche, Berg, Rincon, Guerrero, Hesl
Standard: Bolat, Marcos, Ramos, Mangala, Pocognoli, Witsel, Goreux, Carcela-Gonzalez, De Camargo, Jovanovic, Mbokani. Rezerve:Dufer, Felipe, Van Hout, Dalmat, Grozav, Traore, Gershon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Hamburg Standard Liege
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close