Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hat-trick Jadson pentru consolarea lui Lucescu. Barca-show la Sporting

Hat-trick Jadson pentru consolarea lui Lucescu. Barca-show la Sporting

Hat-trick Jadson pentru consolarea lui Lucescu. Barca-show la Sporting
27 Noi 2008   •   01:26

Şahtior Doneţk va juca în primăvara europeană a Cupei UEFA, după ce şi-a asigurat locul trei în grupa C printr-o victorie zdrobitoare în meciul de pe teren propriu cu FC Basel. Jadson a fost eroul formaţiei lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, înscriind un hat-trick. Primul gol a fost marcat în minutul 23 şi dublat la începutul reprizei secunde de reuşita lui Willian. Jadson a mai marcat apoi două goluri rapid, înainte ca rezerva Yevgen Seleznov să stabilească scorul final al întâlnirii, 5-0, o victorie record pentru formaţia ucraineană.
De partea cealaltă, FC Barcelona s-a dovedit din nou eficientă în faţa porţii şi a dispus fără probleme de Sporting, 5-0 la Lisabona, terminând grupa pe primul loc. Ambele echipe erau deja calificate în optimile Ligii Campionilor, singura miză a întâlnirii fiind locul întâi în grupa C. Thierry Henry, la a o suta apariţie în competiţie, a deschis scorul, iar Gerard Pique a marcat şi el în prima repriză.
La începutul reprizei secunde, Messi a dus scorul la 3-0 şi Barcelona părea să fie la comandă. Miguel Veloso şi Liedson au marcat însă rapid şi au readus Sporting în joc, pentru ca Marco Caneira să anuleze eforturile colegilor săi, printr-un autogol. Scorul final a fost stabilit de Bojan Krkić din penalty.
Clasamentul grupei C
1. Barcelona ? 13puncte
2. Sporting ? 9p
3. Şahtior ? 6p
4. Basel ? 1p
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close