Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Henry salvează pe final un punct pentru Barcelona în meciul cu Valencia (VIDEO)

Henry salvează pe final un punct pentru Barcelona în meciul cu Valencia (VIDEO)

Henry salvează pe final un punct pentru Barcelona în meciul cu Valencia (VIDEO)
26 Apr 2009   •   12:39

?Extratereştrii? lui Guardiola au obţinut pe final un egal la Valencia, scor 2-2, dar cele două puncte lăsate pe Mestalla ar putea relansa lupta pentru titlu în Primera Division. Golul lui Henry din minutul 86 a anulat avantajul luat de gazde după reuşitele lui Maduro şi Pablo Hernandez.

Debutul nu a surprins pe nimeni. Catalanii au avut iniţiativa, iar Messi a schimbat pentru prima dată tabela în minutul 24, după ce tot el irosise o pasă a lui Iniesta. Lucrurile păreau a merge tot mai bine pentru oaspeţi, dar după o jumătate de oră de joc situaţia s-a schimbat. Decizia arbitrului de a nu acorda penalty după un duel între Villa şi Puyol i-a înfurit pe ?lilieci?, care au devenit tot mai periculoşi şi au reuşit să întoarcă scorul chiar înainte de pauză prin Maduro şi Pablo Hernandez, care au marcat în interval de doar trei minute.

În repriza secundă, gazdele au încercat să-şi menţină avantajul, în timp ce Guardiola a forţat cu Henry şi Gudjohnsen. Tehnicianul Barcelonei s-a dovedit a fi inspirat, atacantul francez reuşind să egaleze cu patru minute înainte de final. Deşi până la sfârşitul meciului s-a jucat doar în jumătatea gazdelor, catalanii nu au mai putut să înscrie şi, dacă Real învinge la Sevilla, lupta pentru titlu în Spania devine tot mai strânsă.



Rezultate Primera Division

Malaga ? La Coruna 1-1
Almeria ? Numancia 2-1
Valencia ? Barcelona 2-2

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close