Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hodgson: "Fulham merita să ajungă la loviturile de departajare, jucătorii vor uita greu eşecul"

Hodgson: "Fulham merita să ajungă la loviturile de departajare, jucătorii vor uita greu eşecul"

Hodgson: "Fulham merita să ajungă la loviturile de departajare, jucătorii vor uita greu eşecul"
Sursa foto: Roy Hodgson
13 Mai 2010   •   10:59

Managerul lui Fulham, Roy Hodgson, s-a declarat dezamăgit de faptul că drumul spectaculos al echipei în Europa League nu a putut avea ca finalitate un trofeu. Victoria obţinută în prelungiri de Atletico Madrid i-a demoralizat pe jucătorii formaţiei engleze, care au făcut tot ce le stătea în putere ca să câştige finala de la Hamburg. Hodgson a dat asigurări după meci că nu va părăsi echipa în vară.
"Jucătorii sunt extrem de dezamăgiţi, deoarece au făcut un joc bun, au fost disciplinaţi şi au depus un efort uriaş din punct de vedere mental şi fizic. Forlan este un mare atacant şi a înscris ca un vârf autentic, dar cred că meritam să ajungem la loviturile de departajare. Putem fi mândri de ceea ce am făcut în cele 63 de meciuri din acest sezon şi vom încerca să utilizăm experienţa acumulată. Jucătorii sunt abătuţi, deoarece au crezut că putem ajunge la loviturile de departajare. Va dura ceva timp până vom digera această înfrângere şi până ce jucătorii vor trece peste acest eşec. Când am jucat primul nostru meci în Europa League, în iulie, n-am crezut că vom putea ajunge atât de departe, dar acest lucru nu aduce niciun confort şi nicio bucurie, deoarece am fost foarte aproape de o mare performanţă. Am făcut un meci foarte bun, dar nu am fost recompensaţi. Europa League a fost o experienţă extraordinară pentru noi, iar noul format este foarte interesant, deoarece se apropie de Liga Campionilor", a declarat managerul echipei Fulham, Roy Hodgson.
Atletico Madrid a câştigat miercuri Europa League după o victorie cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Fulham. Golurile au fost marcate de Diego Forlan (în minutele 32 şi 116) pentru spanioli şi Simon Davies (în minutul 37) pentru Fulham.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Fulham Atletico Madrid
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close