Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Huntelaar duce AC Milan pe locul doi în Serie A. Vezi rezultatele etapei şi două super-goluri (VIDEO)

Huntelaar duce AC Milan pe locul doi în Serie A. Vezi rezultatele etapei şi două super-goluri (VIDEO)

Huntelaar duce AC Milan pe locul doi în Serie A. Vezi rezultatele etapei şi două super-goluri (VIDEO)
30 Noi 2009   •   13:45

Inter Milano s-a distanţat la şapte puncte în fruntea clasamentului din Serie A, după ce Juventus a fost învinsă la Cagliari. Inter a început ziua cu un avans de cinci puncte şi s-a impus cu greu în partida cu Fiorentina, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Diego Milito, din penalty, cu cinci minute înainte de final.

Cagliari le-a făcut apoi nerazzurrilor un favor învingând Juventus cu 2-0 şi urcând la rândul lor pe locul şapte în Serie A. Nene a deschis scorul cu un supergol în minutul 31, iar Alessandro Matri a închis tabela cu un minut înainte de fluierul de final.



De înfrângerea torinezilor a profitat AC Milan, care graţie victoriei cu 2-0 de la Catania a urcat pe locul doi. A fost o înfrângere dură pentru Catania, care a venit în minutul 90. Klaas-Jan Huntelaar a reuşit să dechidă scorul pe finalul partidei şi, uimitor, tot el a mai avut timp să înscrie şi un al doilea gol, cu o execuţie de excepţie.



Alte rezultate:
Udinese 2 - 0 Livorno
Genoa 3 - 0 Sampdoria
Atalanta 1 - 2 AS Roma
Bari 2 - 1 Siena
Chievo 1 - 0 Palermo
Lazio 0 - 0 Bologna
Parma 1 - 1 Napoli

Clasament:
1. Inter Milan - 35
2. AC Milan - 28
3. Juventus - 27
4. Sampdoria - 24
5. Parma - 24

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close