Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ibrahimovic, aproape catalan. Barcelona şi Inter s-au înţeles şi mai e nevoie de acordul lui Eto'o

Ibrahimovic, aproape catalan. Barcelona şi Inter s-au înţeles şi mai e nevoie de acordul lui Eto'o

Ibrahimovic, aproape catalan. Barcelona şi Inter s-au înţeles şi mai e nevoie de acordul lui Eto'o
Sursa foto: zlatan ibrahimovic
10 Iun 2009   •   18:18

Campioana Europei şi a Spaniei FC Barcelona este aproape de a da o mare lovitură pe piaţa transferurilor şi a obţinut deja acordul golgheterului Serie A, Zlatan Ibrahimovic, pentru această mutare. Cum şi Inter a acceptat oferta, de 10 milioane de euro plus atacantul camerunez Samuel Eto'o, doar acordul atacantului african a mai rămas de obţinut pentru ca transferul să se facă.
Pretenţiile iniţiale ale preşedintelui interist Massimo Moratti, care îl dorea pe Eto'o şi 40 de milioane de euro pentru internaţionalul suedez, s-au redus mult în urma negocierilor şi acordul a fost atins destul de repede. Juan Laporta a obţinut pentru Ibrahimovic un preţ de doar 10 milioane de euro pe lângă cedarea atacantului din naţionala "leilor".
Autor a 25 de goluri în Serie A pentru Inter in acest sezon, Ibrahimovic este la cei 27 de ani ai săi unul dintre cei mai râvniţi atacanţi din lume. Tehnic dar şi extrem de puternic, "Ibra" nu ar zice nu la un transfer pe Camp Nou, cu atât mai mult cu cât declarase de curând că îşi doreşte un transfer în campionatul Spaniei. Potrivit el mundo deportivo, atancatul îşi doreşte atât de mult la Barcelona deoarece îşi doreşte mai presus de orice să câştige Liga Campionilor şi a realizat că are şanse mult mai mari la echipa catalană decât la Inter.
Samuel Eto'o, în schimb, ar putea accepta oferta italienilor pentru o nouă provocare, el venind la Barcelona de la Mallorca în 2004, adică în urmă cu cinci ani. Mai mult, agentul camerunezului, Txiki Begiristain, nu a negat deloc faptul că jucătorul s-ar putea muta la Milano din această vară: "Totul se poate întâmpla".
Atancatul care a câştigat de două ori Liga Campionilor cu FC Barcelona, înscriind în amândouă finalele, nu este, însă, ieftin. Pentru a juca din sezonul viitor pe San Siro, Eto'o cere nu mai puţin de 13 milioane de euro salariu net.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close