Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Iertat de poliţie. Mourinho nu va fi urmărit penal deşi l-a lovit pe un suporter englez

Iertat de poliţie. Mourinho nu va fi urmărit penal deşi l-a lovit pe un suporter englez

Iertat de poliţie. Mourinho nu va fi urmărit penal deşi l-a lovit pe un suporter englez
Sursa foto: jose mourinho
10 Apr 2009   •   21:52

Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene Inter Milano, nu va fi urmărit penal după ce a lovit un suporter al lui Manchester United la un meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor. După ce a analizat imaginile video, poliţia din Manchester a decis să nu înceapă urmărirea penală împotriva portughezului şi să claseze cazul.
Cel care s-a autodenumit "The Special One" (Cel Special) a comis-o la partida de pe Old Trafford din returul dublei manşe pe care echipa sa o disputa cu echipa lui Alex Ferguson, Manchester United. Iritat de felul în care echipa sa a fost surclasată pe teren în partida încheiată cu scorul de 2-0 pentru englezi, portughezul s-a răzbunat după meci pe un suporter al gazdelor, în afara stadionului, chiar înainte să intre în autocarul echipei sale. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, dar poliţia a considerat că incidentul nu a fost destul de important pentru a începe urmărirea penală împotriva lui Mourinho, anunţă Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close