Antena 3 CNN Sport Fotbal extern În ruină. Excelsior Mouscron s-a retras din campionatul Belgiei din cauza datoriilor

În ruină. Excelsior Mouscron s-a retras din campionatul Belgiei din cauza datoriilor

În ruină. Excelsior Mouscron s-a retras din campionatul Belgiei din cauza datoriilor
Sursa foto: excelsior mouscron
28 Dec 2009   •   19:45

Gruparea Excelsior Mouscron s-a retras din prima ligă belgiană după 13 ani consecutivi petrecuţi la cel mai înalt nivel. Problemele financiare nu au putut fi soluţionate de conducere, iar clubul nu va mai participa în acest sezon din Jupiler League. Toate rezultatele echipei au fost anulate, fapt ce va afecta clasamentul din care fac parte, în acest moment, doar 15 formaţii.
Problemele financiare de la echipa din oraşul valon nu sunt deloc recente. Cu toate acestea, oficialii echipei Excelsior au sperat până în ultimul moment că vor putea găsi investitori. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar datoriile s-au acumulat. Presa belgiană scrie că doar faţă de jucători şi alţi angajaţi clubul are datorii de 800.000 de euro. În aceste condiţii, echipa a fost retrasă din campionat, toate rezultatele îi vor fi anulate. Jucătorii vor deveni liberi de contract şi vor putea semna din iarnă cu orice echipe îşi doresc, potrivit Mediafax.
Singura speranţă pe care conducătorii clubului o mai păstrează este aceea că va putea fi salvat măcat centrul de copii şi juniori, "Futorosport", la care se pregătesc zilnic 600 de tineri.
Antena4.ro

×
Subiecte în articol: datorii faliment
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close